Hotell

Scandic Solli

Siden Scandic Holmenkollen er under oppussing frem til sommeren 2022 har vi i samarbeid med Scandic kommet frem til at en god erstatning er å benytte Scandic Solli. Scandic Solli ligger like ved Solli Plass og det er gåavstand til Nationaltheatret T-banestasjon hvor T-banelinje 1 går til Holmenkollen. Fra T-banestasjonen ved Holmenkollen er det gåavstand til anlegget. Se her for informasjon om hotellet https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-solli. (For dere som har bestilt plass gjennom vår opprinnelige avtale med Scandic Helsfyr, vil Scandic ta kontakt for å gjøre om bestillingene til Scandic Solli.)

Priser i perioden 28.-30. januar 2022.
Pris per person i dobbeltrom, tresengsrom og firesengsrom, per døgn 1025 NOK.
Denne prisen inkluderer

– Overnatting
– Frokostbuffe
– Matpakkelunsj med påfyll til termos.
– Middagsbuffet inkludert en drikke (saft, juice, vann)
– Kornbuffet til kveldsmat

Tillegg for enkeltrom 300 NOK per døgn.

Tilleggsdøgn 27.-28. januar, pris per rom inkludert frokostbuffe.

– Enkeltrom 1390 NOK
– Dobbeltrom 1590 NOK
– Trippelrom 1790 NOK
– Firesengsrom 1990 NOK

Bestilling per lag/klubb gjøres ved å benytte denne linken https://www.scandichotels.no/kvalfoss-sprinten til Scandics web side. Der finner dere bestillingsskjema per lag/klubb. Prisene gjelder så lenge det er hotellrom ledig i disse kategoriene så det kan være lurt å bestille så snart som mulig!

Quality Hotel 33

Vi har også mottatt et tilbud om hotell-overnatting på Quality Hotel 33 på Økern. Det er gåavstand (900 m) til T-banen på Økern, men det må byttes T-bane fra linje 5 til linje 1 på en av stasjonene i sentrum og det tar litt mer tid å komme seg opp til Holmenkollen herfra.

Prisene på Quality Hotel 33 er:
– Enkeltrom kr 749,-
– Dobbeltrom kr 949,-
– Trippelrom kr 1149,-

Disse prisene inkluderer frokost. 

Lunsj, middag og kveldsmat kan bestilles for kr 400,- pr. pers. 

Bestilling av rom gjøres via email q.hotel33@choice.no eller ved å ringe til hotellet på telefon 23193333. Benytt kode Kvalfoss-sprinten ved bestilling. Det er ønskelig at lagledere bestiller samlet for klubben.