Måned: januar 2017

  • Løypekart

    Løypekartene for årets konkurranser er nå klare: PowerPoint / PDF

  • Superski til Kvalfoss-sprinten

        Superski vil også i år være tilstede under Kvalfoss-sprinten. Superski holder til i servicebygget, bak skiskytterblinkene, og vil bistå med smøreservice og smøretips. De vil teste fredag, lørdag og søndag morgen, og henge opp testresultater i sine lokaler. Superski vil bidra med full prepp for de som ønsker det, og selge anbefalte smøreprodukter til de som ønsker det. Vedlagt ligger…

  • Premier

    Premiene for Kvalfoss-sprinten 2017 er nå klare. Premiene kan du se ved å klikke på bildet.     I tillegg vil Superski stille med 3 fulle konkurranseprepp til søndagens renn, til en verdi à kr 899,- per stk.

  • Piggdekk i Oslo

    For de tilreisende som har biler med piggdekk minner vi om piggdekkavgiften. Ved fjorårets Kvalfoss-sprint var det flere bileiere som returnerte til bilene sine og fikk en mindre hyggelig overraskelse, etter at kontrollører hadde vært på parkeringsplassene. Her er informasjonen fra nettet om betaling av avgiften: Slik kjøper du piggdekkoblat Kjøp piggdekkoblat i appen «Bil i…

  • Vipps

    Under Kvalfossprinten kan du betale med VIPPS – brukersted 11923 (Oslo Skiskytterlag). Merk i meldingfeltet hva betalingen gjelder; Parkering, Kafe, Lisens osv. Vi benytter funksjonen «utsjekk». Du klargjør betalingen i VIPPS-app’en på forhånd, og funksjonærene tar i mot betalingen ved å sveipe på din mobilskjerm.

  • Smøreboder

    Har klubben din behov for smørebod ved Kvalfossprinten? Vi leier ut de nye smørebodene i Service-bygget, pris kr 2000 for helgen. Ta snarest mulig kontakt med Assisterende Rennleder Kjell-Ove Skare på mail Kjell-ove@live.com eller på tlf 94059436.